top of page

Aankomende uitvoeringen 

Op deze pagina staan de aankomende uitvoeringen met datum, tijd en locatie.

PHOTO-2022-09-26-20-03-52 (3).jpg
Scherm­afbeelding 2024-03-10 om 17.32.03.png

Opa in de kreukels
Henk Roede

Op 30 maart 2024 speelt OBK: Opa in de kreukels.  Een middag- en avonduitvoering. Kaarten op de dag zelf verkrijgbaar bij Den Tappen aan de kassa voor 5 euro per stuk.

Oude stukken

122

In totaal zijn er al 122 stukken gespeeld door OBK Miste.

8

Er zijn 8 jeugdstukken gespeeld door OBK Miste.

2

Er zijn nu 2 stukken per jaar, in het voorjaar en in het najaar.

3

Er zijn 3 openluchtstukken gespeeld door OBK Miste.

Ook werken wij hier aan mee;

Het jaar 2023 wordt voor toneelvereniging Ons Genoegen Winterswijk- Woold een bijzonder jaar, dit jaar viert de vereniging haar 100- jarig jubileum, "Ons Genoegen, al een eeuw op de planken." Wij willen we het jubileum vieren voor iedereen en met iedereen. Deze mijlpaal wordt maar een keer bereikt, en dat willen we samen met jullie doen.

Op zondag 4 juni gaan we een geweldige dag organiseren in en om het Wooldse Gebouw. In samenwerking met de Winterswijkse toneelverenigingen en ook nog onze Duitse buren wordt het een feestelijke, inspirerende, uitdagende, interessante maar vooral leuke dag om te beleven. Het amateurtoneel komt in het voetlicht te staan.

Deze verenigingen zetten het beste beentje voor: Bühnenspielverein Rhede Dld., T.O.E.P Kotten, Spielerschar Vardingholt Dld., O.B.K. Miste, Theater AG Gymnasium Burlo Dld., Eendracht Meddo, Nieuw Leven Huppel/ Henxel en natuurlijk Ons Genoegen Woold.

Deze dag kun je genieten van toneel in de breedste zin van het woord, je kunt genieten van tal van mooie, korte voorstellingen op de verschillende buitenpodia, wil je meer weten over techniek, licht en geluid? Je bent welkom! Hoe kan het toch dat mensen er op de bühne altijd zo mooi uitzien? Dat doet schmink met je, kom kijken en ervaar hoe het in zijn werk gaat om al die effecten te krijgen.

Honderd jaar Ons Genoegen, daar is zeker op terug te kijken. Er komt een kleine expositie van al die jaren toneel. Heb je ooit meegespeeld? Kom dan zeker de expositie bezoeken en kijk of je jezelf nog terug kunt vinden!

Ook voor de kinderen is er van alles te beleven, denk aan schminken, springkussen en vermaak.

Voor de kleine trek hoef je niet naar huis, voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Ons Genoegen nodigt jullie van harte uit op zondag 4 juni tussen 11 en 17 uur in en om Vereenigingsgebouw Juliana Woold Winterswijk Gosselinkweg 14 7108BP Winterswijk - Woold.

Houd voor meer informatie de komende tijd de FB- pagina van Ons Genoegen in de gaten. 

https://www.facebook.com/ToneelverenigingOnsGenoegenWoold of druk op de knop.

bottom of page